Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

KBO Chaam laat zich creatief en in beweging zien voor senioren op Open Dag zaterdag 23 april. Ook in ùw belang!

 

De KBO vlag mag uit op zaterdag 23 april en dat met een creatief Brabants tintje. Want daar staat de KBO ook voor: het fijne handwerken; zittend of op muziek lekker bewegen in een groep; bridgen, jokeren of rikken. Biljarten in een competitie, wandelen in de Chaamse bossen, een heel jaar jeu de boules spelen. Line dance op populaire muziek of een hele winter gezellig koersballen in Bellevue en rustig een liturgische viering bijwonen op vrijdagochtend in de Geerhof.

Dit alles en nog veel meer, want we gaan in samenwerking met VV Chaam ‘walking football’ presenteren en organiseren. Deze activiteiten horen bij Brabant, echt gezellig! We blijven de Brabantse gezelligheid uitdragen!!

Alle KBO-activiteiten worden afgewisseld met informatiebijeenkomsten voor en over ùw belang; een dagreis of een 3-daagse reis. Er is bij KBO-Chaam voor senioren altijd wat te beleven.

U voelt zich nog niet bejaard? Gelukkig maar: blijf vitaal en altijd jong. KBO Chaam past de activiteiten aan bij elke leeftijdsgroep.

Senioren tussen de 60 en 80 jaar zijn door de gemeente Alphen-Chaam uitgenodigd om die middag een fit-test te doen. Wel even opgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Word daarom lid van onze seniorenvereniging. Als u zich inschrijft op onze Open Dag, dan bent u geheel 2022 vrij van contributie, dus gratis lid!

Kom daarom naar het Skac op zaterdag 23 april vanaf 13.30 uur tot 17.30 uur.

Graag tot dan!

KBO Chaam